Miért éppen a Szerszám Birodalom?

Meglepően olcsó és gyors kiszállítás! Bővebben...
Megrendelt áruk minősége garantálja a kockázat nélküli vásárlást! Bővebben...
Igen gyors és egyszerű rendelési lehetőség. Bővebben...

Próbáljon ki bennünket most!

Szállítási díjaink

Rendelés értéke (bruttó) Kiszállítási díjak
0 Ft – 3 000 Ft-ig 1 500 Ft /csomag
3 000 Ft – 19 000 Ft-ig 1 190 Ft /csomag
19 000 Ft / csomag felett INGYENES

Fontos: a futárszolgálat kiszállítás előtt nem telefonál, sikertelen kézbesítés esetén azonban értesítést hagynak, illetve a rendelésben megadott telefonszámon felveszik vásárlóinkkal a kapcsolatot, hogy egy konkrét időpontot megbeszéljenek. A kézbesítés napközben H-P: 8:00-18:00 óra között történik!

Rendelés felvétel:+36 30 570 5726
Információ a leadott rendelésekről:+36 30 432 0833
FAX szám:+36 52 570 572
E-mail cím:info@szerszambirodalom.hu
Üzletház címe:4080 Hajdúnánás Tiszavasvári út 2.
Akció?

Tisztelt Látogatónk/Vásárlónk!

Webáruházunkban található akciós termékek árai 2018.12.31-ig vagy a termék egyedi oldalán feltüntetett lejárati dátumig érvényesek. Természetesen, minden akciós címkével megjelölt termékek ára, a mindenkori raktár készlet erejéig érvényes! Amennyiben kérdése van a termékeknél feltüntetett akciós árakkal és azok érvényességi idejével kapcsolatban keresse fel ügyfélszolgálatunkat a
+36 30 570 5726 telefonszámon.

FAX

Tájékoztatjuk, hogy nem csak szerszambirodalom.hu online weboldalán keresztül rendelhet! Rendelését leadhatja Üzletházunk fax készülékeire is az alábbi űrlap kitöltésével!

Űrlap letöltése...

FAX számunk: +36 52 570 572

Kedves olvasó, leendő vásárló!
Rendszerünk úgy érzékeli, hogy Ön nem adta meg az e-mail címet!

Kérjük próbálja meg újra
Kedves olvasó, leendő vásárló!
Rendszerünk úgy érzékeli, hogy Ön nem adta meg a nevét!

Kérjük próbálja meg újra
Kedves olvasó, leendő vásárló!
Rendszerünk úgy érzékeli, hogy az Ön álltal megadott e-mail cím hibás!

Kérjük próbálja meg újra

Márka kereső

Szerszám webáruház - EXTOL CraftSzerszám webáruház - EXTOL PremiumSzerszám webáruház - EXTOL IndustrialSzerszám webáruház - HERONSzerszám webáruház - KENNEDYSzerszám webáruház - MAKITASzerszám webáruház - MTZSzerszám webáruház - OREGONSzerszám webáruház - COLLOMIXSzerszám webáruház - FORTUMSzerszám webáruház - KITOSzerszám webáruház - SWISS+BURRSzerszám webáruház - YORK Szerszám webáruház - KOBESzerszám webáruház - OXFORDSzerszám webáruház - YAMOTOSzerszám webáruház - SHERLOCKSzerszám webáruház - EDISONSzerszám webáruház - TUFFSAFESzerszám webáruház - SOLENTSzerszám webáruház - HANSTOOLSzerszám webáruház - SOLASzerszám webáruház - BOEHMSzerszám webáruház - NAREXSzerszám webáruház - DOLMARSzerszám webáruház - PARTNERSzerszám webáruház - WINDSORSzerszám webáruház - NORTONSzerszám webáruház - BALLETTOSzerszám webáruház - OPERASzerszám webáruház - VITTORIASzerszám webáruház - ATLASSzerszám webáruház - AVONSzerszám webáruház - COTSWOLDSzerszám webáruház - INDEXA-SEIKISzerszám webáruház - JHLSzerszám webáruház - LINCOLNSzerszám webáruház - STUARTSSzerszám webáruház - MATLOCKSzerszám webáruház - OFFISSzerszám webáruház - OSAKISzerszám webáruház - PCLSzerszám webáruház - QUALFASTSzerszám webáruház - RUTLANDSzerszám webáruház - SENATORSzerszám webáruház - SITESAFESzerszám webáruház - THOR HAMMERSzerszám webáruház - Q-TORQSzerszám webáruház - WELDASzerszám webáruház - YAMALOYSzerszám webáruház - GRAPHITESzerszám webáruház - FIELDMANNSzerszám webáruház - FLAMESzerszám webáruház - MODECOSzerszám webáruház - LINCOLN ELECTRICSzerszám webáruház - HOLDPEAKSzerszám webáruház - MAKTECSzerszám webáruház - ZIPPER
További márkák
Főoldal arrow Vásárlási feltételek

Vásárlási feltételek

  Ez az e-mail cím védett a spamkeresõktõl, engedélyezni kell a Javascript használatát a megtekintéshez    

Köszöntjük  Önt a Szerszámok Birodalmában!

Fizetési feltételek: 

 • A Webáruházunkban feltüntetett árak > bruttó fogyasztói árak < és Forintban értendõk (HUF)!
 • A Webáruházban található árak kizárólag az ott leadott rendelésekre érvényesek. Kiskereskedelmi Üzletházunk általában eltérõ árakkal és akciókkal dolgozik. Ha a Webáruházat csak tájékozódásra használja, az üzletben vásárlás, vagy rendelés elõtt mindenképpen gyõzõdjön meg a pontos árról és hivatkozzon a Webáruházra.
 • A  Ft/db, Ft/fm, Ft/l, Ft/pár, Ft/csom.  feltüntetés jelzi hogy a termékbõl  : 1 darab, 1 folyóméter, 1 liter,  1pár,      1 csomag -  termék kerül ennyibe! 

  A megkötendõ szerzõdés minden esetben írásban foglalt, nyelve magyar.

 

 Utánvét:

 • Kiszállításkor a Futárnak készpénzben fizetendõ az áru ellenértéke Forintban (HUF), az eredeti készpénzfizetési számlát a csomag tartalmazza.

Átutalással történõ fizetés:

 • Ez a fizetési mód nem automatikus, azon, már meglévõ céges partnereink vehetik igénybe, akikkel cégünk errõl külön megállapodott és a Szerszám Birodalom.hu webáruház regisztrált ügyfelei, valamint nincs lejárt számlatartozásuk.
 • Átutalásos fizetésre az a Vásárló jogosult, akit a Szerszámbirodalom .hu Webáruház rendelkezésére álló kereskedelmi, illetve pénzügyi referenciák alapján megfelelõnek minõsít a halasztott fizetésre.  
 • Minimum 7 alkalommal már vásárolt Web áruházunkban (A 7. vásárlást követõen lehetõvé tesszük, a 8 napos utalást.) A vásárlás egyszeri összegének meg kell haladnia a bruttó 60.000 forintot.
 • A szállítást megelõzõ munkanapon Önnek  e-mailben vagy telefonon értesítést küldünk. 
 • Az Áruházban megadott árak üzembehelyezés nélkül, dobozban történõ átadással, szállítási díj nélkül, továbbá az Általános Forgalmi Adóval növelt Magyar Forintban értendõek.
 • A leadott rendelés minimális értéke Magyarországon 3000 Ft!

Megrendelés módosítása:

 A megrendelés utólagos módosítására csak írásos formában (e-mailben, telefonon, vagy telefaxon) kerülhet sor   a rendelt termék postázása előtt. Ebben az esetben írjon az Ez az e-mail cím védett a spamkeresőktől, engedélyezni kell a Javascript használatát a megtekintéshez címre, vagy küldjön faxot a 06(52)572572 számra!

A csomagolás  környezetvédelmi termékdíja megfizetve!

 

Eng. szám: VPID.HU0004326050

GLN. szám:5990689838009

Amennyiben  vásárlónk, egy korrekt módon teljesített, rendelését nem veszi át,  a Magyar Posta vagy a Trans-o-flex futárszolgálatoktól, akkor   a Szerszám Birodalom Webáruház saját költségén visszaszállítja a csomagot és fenntartjuk a jogot, hogy ezen vásárlóinkat a jövõben csak előre átutalással szolgáljunk ki .

A Webáruházban szereplő termékek fényképei illusztrációk, a szállított termékek némileg eltérhetnek az illusztrációtól.

A fotók nem szerzõdésszerûek.

A Webáruházunk felhívja vásárlói figyelmét arra, hogy a jövedéki


termékek továbbértékesítése kizárólag az értékesítés helye
szerinti  állam  jogszabályaival  összhangban  történhet,  és  a  képződött  bevétellel  kapcsolatos  bizonylatolási, bevallási,  illetve  közteherviselési  kötelezettség  teljesítése  a  vásárlók  kizárólagos  felelőssége. 
Webáruházunk jövedéki  termékeket  csak  kiskereskedőként  forgalmaz. 
Vásárlóinknak  ezen  termékek  továbbértékesítésére nincs lehetősége,  kereskedelmi  mennyiségű  jövedéki  termék  vásárlása  esetén,  a  számla,  ezen  termékekszármazásának az igazolására nem alkalmas szöveggel lesz ellátva.

"A kiállított számla
továbbértékesítés esetén a jövedéki termék származásának igazolására nem alkalmas."

 

FONTOS!

 •  A Szerszám Birodalom.hu Webáruházban új vásárlóinknak bruttó 100.000.-Ft-ot elérõ vagy azt meghaladó rendelése esetén, telefonos egyeztetés után az összérték 50%-t max.8 napos fizetési határidõvel elõre utalással kell fizetni.
 • Számlát állítunk ki a termék értékének 50%-ról és azt e-mailben elküldjük, át faxoljuk, vagy postázzuk. A számla teljesítése után (50% teljesítése után) feladjuk megrendelését és a második 50%-ot a Futárnak kell fizetni.
 • A Szerszám Birodalom.hu Webáruházban nagy értékû termékek is megvásárolhatóak, ezért törzsvásárlóinknak bruttó 200.000.-Ft-ot elérõ vagy azt meghaladó rendelése esetén, telefonos egyeztetés után az összérték 50%-t max. 8 napos fizetési határidõvel elõre utalással kell fizetni.
 • Számlát állítunk ki a termék értékének 50%-ról és azt e-mailben elküldjük, átfaxoljuk, vagy postázzuk. A számla teljesítése után (50% teljesítése után) feladjuk megrendelését és a második 50%-ot a futárnak kell fizetni.
 • Nagy értékû vásárlás esetén törzsvevõknek lehetõsége van egyedi megoldásokhoz is Lehetséges a teljes vételár elõre utalása is ilyenkor kedvezõbb áron kapja meg a terméket, errõl telefonon tájékoztatjuk.

 

Szállítási információk:

MPL fizetési feltételek 0-10kg-ig

 • Utánvétes csomag/darab esetén: bruttó 1 190 Ft
 • 10 kg fölött a Trans-o-flex futárszolgálat szállít!

Trans-o-flex fizetési feltételek 0-40kg-ig

 • Utánvétes csomag/darab esetén: bruttó 1 190 Ft

Bruttó 19 000 Ft felett

 • minden esetben átvállaljuk a szállítási költséget.

Rendelés leadása elõreutalással

Rendelését leadhatja elõreutalásos fizetési móddal is, ebben az esetben kérjük a megrendelés jóváhagyása elõtt, a pénztár folyamat utolsó oldalán, az alul megjelenõ megjegyzés mezõbe írja be banki elõreutalási szándékát!

 • Elõreutalás választása esetén a szállítási költség mindössze: 1 190 Ft

A megrendeléséhez tartozó díjbekérõ (pro-forma) számlát a hatályos jogszabályok szerint az Ön által megadott e-mail címre akkor küldjük, amikor a rendelt termék(ek) mindegyike már elõ van készítve szállításra. Ehhez terméktõl függõen 1-5 munkanapra van szükség. Ezzel egyedülálló módon garantáljuk Önnek azt, hogy az átutalás pillanatában már készletrõl lefoglalt, valós termékeket fizet ki. A díjbekérõ számla formátuma: PDF. A PDF fájl megtekintéséhez Adobe Readerre van szükség, melyet letölthet az alábbi hivatkozáson: http://get.adobe.com/reader/


A rendelt termék(ek) összeállításáig és a díjbekérõ számla küldéséig szíves türelmét kérjük!

Magyarországi központi raktárunkban nem szereplõ termékek esetében az átfutási idõ ritka esetben 5 munkanapnál is hosszabb lehet. Ebben az esetben telefonon felvesszük Önnel a kapcsolatot, ahol nyilatkozhat az általunk felkínált helyettesítõ termékek elfogadásáról, vagy az érintett termékek vásárlástól való elállásáról.

A díjbekérõ (pro-forma) számla kiküldéséig megrendelése szabadon módosítható, illetve kiegészíthetõ. A díjbekérõ (pro-forma) számla kiküldése után (de a csomag feladása elõtt) már csak az Ez az e-mail cím védett a spamkeresőktől, engedélyezni kell a Javascript használatát a megtekintéshez címre küldött levelében nyilatkozhat megrendelése módosításáról. További kérdése esetén forduljon hozzánk bizalommal elérhetõségeink valamelyikén, vagy központi ügyfélszolgálatunkon a 06 30 570 5726 telefonszámon!

A csomag súlyától függõen az MPL vagy a trans-o-flex futárszolgálat kerül kiválasztásra.

A rendelés leadásakor a megjegyzés rovatban közölje elõreutalási szándékát. Kollégáink ezután elküldenek egy DÍJBEKÉRÕ számlát, és az azon szereplõ bruttó végösszeg bankszámlaszámunkra történõ átutalását követõen megkezdjük csomagja elkészítését.

 

 • Bankszámlaszámunk belföldre:  61200247-10043141-00000000
 • Bankszámlaszám külföldre:IBAN HU54-6120-0247-1004-3141-0000-0000  (BIC. KÓD. TAKBHUHB)
   

KÜLFÖLDRE TÖRTÉNÕ (bruttó) SZÁLLÍTÁSI DÍJAK:  

                 Románia, Szlovákia, Ausztria     Németország, Csehország

 • 0-1 kg:         2990Ft                                       7137 Ft
 • 1-3 kg:         3500Ft                                       8697 Ft
 • 3-5 kg:         3990 Ft                                      10075 Ft
 • 5-10 kg:       4500 Ft                                      11427 Ft
 • 10-15 kg:     5200Ft                                       13195 Ft
 • 15-20 kg:     5800 Ft                                      14911 Ft
 • 20-25 kg:     6500 Ft                                      16666 Ft
 • 25-30 kg:     7200 Ft                                      18369 Ft
 • 30-40 kg:     8000 Ft                                      20501 Ft
 • 40-50 kg:     8900 Ft                                       22581 Ft

 

 

 

A külföldre történõ kiszállítás a feladástól számított 48-72 órán belül történik. 

Felhívjuk külföldi vásárlóink figyelmét, hogy külföldre történõ megrendeléseket kizárólag elõreutalással tudjuk elfogadni és teljesíteni. A részletekért lásd a Rendelés elõreutalással c. fejezetet.

Amennyiben a termékhez külön garancialevél vagy jótállási csekk tartozik, a számlán külön jelezzük. Ellenkezõ esetben a termékek számlagaranciával rendelkeznek, amit a számla hivatkozás része tartalmaz.

Fenti díjak nem vonatkoznak a 40 kilogrammnál nehezebb, valamint a 2 méternél nagyobb termékekre, termékcsoportokra, ezek szállítási díját a megrendelést követõen munkatársunk telefonon egyezteti Önnel.  A bruttó 15 000 Ft feletti szállítási díjat nem tudjuk átvállalni, ha külföldre történõ szállításról van szó.

 

 

Adatok: 

Üzlet megnevezése: Szerszám Birodalom Üzletház

Szerszám Birodalom.hu

Webáruház tulajdonosa: Nábrádi József

Székhely: 4080 Hajdúnánás Tiszavasvári út. 2.

Telephely: 4080 Hajdúnánás Tiszavasvári út. 2.

Adószám: 47490011-2-29
Statisztikai számjel: 47490011-4752-231-09
Cégjegyzékszám/vállalkozói ig. szám: ES-458205
EU adószám:HU47490011
Internetes kereskedelem eng. szám : 479102 
 Eng. szám: VPID.HU0004326050
 GLN. szám:5990689838009
A nyilvántartásba vevõ hatóság neve: Hajdúnánás Városi Önkormányzat jegyzõje
 Nyilvántartási szám: 976/2008.
 Szerzõdés nyelve: Magyar

Ügyfélszolgálat irodai címe: 4080 Hajdúnánás Tiszavasvári ut 2

Levelezési  cím: 4080 Hajdúnánás Tiszavasvári ut 2

Telefonos Ügyfélszolgálat: 06/52/570-572

Az ügyfélszolgálat munkanapokon munkaidõben 9.00-16.00 között hívható. 
Elektronikus Ügyfélszolgálat:
Ez az e-mail cím védett a spamkeresőktől, engedélyezni kell a Javascript használatát a megtekintéshez  

Webáruházunk címe: www.szerszambirodalom.hu
 Bankszámlaszám belföldre:  61200247-10043141-00000000
Bankszámlaszám külföldre: IBAN HU54-6120-0247-1004-3141-0000-0000 BIC. KÓD.: TAKBHUHB  

Eredményes és további szép napokat kíván Önnek a   
                                                    Szerszám Birodalom Üzletház valamennyi  munkatársa!

                       


               Jogi tudnivalók
  1. A részletes termék ismertetõ leírások esetleges pontatlanságáért a Szerszám Birodalom Webáruház nem vállal felelõsséget. Ha bármilyen  kérdése van ezzel kapcsolatban írjon e-mailt, vagy hívja bizalommal Ügyfélszolgálatunkat a 06 30 570-5726 telefonszámon.
  2. A Szerszám Birodalom.hu Webáruház szabadon megváltoztathat bármilyen árat, határidõt. A változás a Szerszám Birodalom.hu Webáruházban a megjelenés idõpontjától lép életbe. 
  3. A Szerszám Birodalom.hu Webáruházban található információk a gyártó által megadott adatok. A gyártók a termékek adatait bármikor, elõzetes bejelentés nélkül megváltoztathatják. Változásért, eltérésért nem tudunk felelõsséget vállalni!
  4. Amennyiben minden gondosságunk ellenére hibás ár került a Webáruház valamely termékére, különös tekintettel a nyilvánvalóan téves, pl. a termék közismert, általánosan elfogadott vagy becsült árától jelentõsen eltérõ, esetleg rendszerhiba miatt megjelenõ "0" Ft-os, vagy "1" Ft-os árra, akkor nem vagyunk kötelezhetõek a terméket hibásáron szállítani, hanem felajánljuk a helyes áron történõ szállítást, vagy a megrendelõ elállhat vásárlási szándékától. 
  5. A szerzõdéses ár, a vásárlás elõtt visszaigazolt ár. Az esetleges szállítási késedelem, vagy a megrendelés teljes meghiúsulása esetén a Szerszámbirodalom.hu Webáruházat kártérítési kötelezettség nem terheli.
  6. A vásárolt áruk lényeges tulajdonságait, jellemzõit, az áruk használatára vonatkozó utasításokat a konkrét árucikk információs oldaláról, illetve a termékhez mellékelt használati utasításból lehet részletesen megismerni. Ha a vásárlás elõtt az áruval kapcsolatban kérdése merülne fel, ügyfélszolgálatunk készséggel áll rendelkezésére. Az általunk forgalmazott termék – ahol ezt a jogszabályok elõírják – használati utasítását az áruhoz mellékeljük. Ha véletlenül nem kapná kézhez az áruval együtt a kötelezõ használati utasítást, azt azonnal – mielõtt az árut használatba veszi – jelezze vevõszolgálatunknál, pótoljuk. Amennyiben a Webáruházban található bármely áru minõségével, alapvetõ tulajdonságával, használatával, használhatóságával kapcsolatban, a weboldalon közölteknél több információra van szüksége, kérjük forduljon ügyfélszolgálatunkhoz, melynek adatait, elérhetõségét itt találja.
  7. A vételár mindig a kiválasztott termék mellett feltüntetett összeg, amely ha nincs külön jelölve, az általános forgalmi adót már tartalmazza. A termékek vételára nem tartalmazza a kiszállítás költségét.
  8. A Szolgáltató bármikor jogosult jelen ÁSZF feltételeit egyoldalúan módosítani. Az esetleges módosítás a Weboldalon való megjelenéssel egyidejûleg lép hatályba.
  9. A szerzõdõ Felek mindent elkövetnek annak érdekében, hogy az esetleges vitás kérdéseiket tárgyalások útján rendezzék. Amennyiben tárgyalásos úton nem lehetséges a jogvita rendezésére, a szerzõdõ Felek a Debreceni Bíróság, illetékességének vetik alá magukat.
  10. A felhasználó teljes körû felelõsséggel tartozik minden olyan rendelésért és egyéb tranzakcióért, amelyek során a jelszava felhasználásra került. Erre való tekintettel kérjük, gondoskodjon jelszava megfelelõ titokban tartásáról. A felhasználó ezen felelõssége nem áll fenn, ha jelszava saját hibáján kívül került illetéktelen személy(ek)hez.
  11. A Szerszám Birodalom Webáruház megtesz mindent azért, hogy az oldalain megjelenõ adatok (termékek ára, elérhetõsége, képe, leírása stb.) a lehetõ legpontosabbak legyenek. Azonban esetleges elírásokból, szerver hibából eredõ károkért cégünk nem vállal felelõsséget. 
  12. Nyilatkozat kérése
   A Szerszambirodalom.hu on-line  oldalán késekkel és egyéb szúró- és vágóeszközökkel
   kapcsolatos képeket és ismertetőket talál! Mivel egyes szúró- és vágóeszközök

   Magyarországon a közbiztonságra különösen veszélyes eszköznek minősülnek és ezek internetes megjelentetése törvényileg korlátozott, ezért az ilyen jellegű termékek rendelésekor a " vásárló megjegyzése" szövegrészben kérjük nyilatkozzonn is és írja be az alábbi  "jelben lévő"  szöveget!
   Amennyiben semmilyen jelzés nem kerül beírásra ilyen termékek rendelésekor, abban az
   esetben úgy tekintjük vásárlónkat, hogy elmúlt 18 éves!
   "IGEN, elmúltam 18 éves", szúró- és vágóeszközök  felhasználásával foglalkozom

   "NEM, nem múltam el 18 éves", a rendelt termékekből a szúró- és vágóeszközöket nem

   kérem!