Miért éppen a Szerszám Birodalom?

Meglepően olcsó és gyors kiszállítás! Bővebben...
Megrendelt áruk minősége garantálja a kockázat nélküli vásárlást! Bővebben...
Igen gyors és egyszerű rendelési lehetőség. Bővebben...

Próbáljon ki bennünket most!

Szállítási díjaink

Rendelés értéke (bruttó) Kiszállítási díjak
0 Ft – 3 000 Ft-ig 1 500 Ft /csomag
3 000 Ft – 19 000 Ft-ig 1 190 Ft /csomag
19 000 Ft / csomag felett INGYENES

Fontos: a futárszolgálat kiszállítás előtt nem telefonál, sikertelen kézbesítés esetén azonban értesítést hagynak, illetve a rendelésben megadott telefonszámon felveszik vásárlóinkkal a kapcsolatot, hogy egy konkrét időpontot megbeszéljenek. A kézbesítés napközben H-P: 8:00-18:00 óra között történik!

Rendelés felvétel:+36 30 570 5726
Információ a leadott rendelésekről:+36 30 432 0833
FAX szám:+36 52 570 572
E-mail cím:info@szerszambirodalom.hu
Üzletház címe:4080 Hajdúnánás Tiszavasvári út 2.
Akció?

Tisztelt Látogatónk/Vásárlónk!

Webáruházunkban található akciós termékek árai 2018.12.31-ig vagy a termék egyedi oldalán feltüntetett lejárati dátumig érvényesek. Természetesen, minden akciós címkével megjelölt termékek ára, a mindenkori raktár készlet erejéig érvényes! Amennyiben kérdése van a termékeknél feltüntetett akciós árakkal és azok érvényességi idejével kapcsolatban keresse fel ügyfélszolgálatunkat a
+36 30 570 5726 telefonszámon.

FAX

Tájékoztatjuk, hogy nem csak szerszambirodalom.hu online weboldalán keresztül rendelhet! Rendelését leadhatja Üzletházunk fax készülékeire is az alábbi űrlap kitöltésével!

Űrlap letöltése...

FAX számunk: +36 52 570 572

Kedves olvasó, leendő vásárló!
Rendszerünk úgy érzékeli, hogy Ön nem adta meg az e-mail címet!

Kérjük próbálja meg újra
Kedves olvasó, leendő vásárló!
Rendszerünk úgy érzékeli, hogy Ön nem adta meg a nevét!

Kérjük próbálja meg újra
Kedves olvasó, leendő vásárló!
Rendszerünk úgy érzékeli, hogy az Ön álltal megadott e-mail cím hibás!

Kérjük próbálja meg újra

Márka kereső

Szerszám webáruház - EXTOL CraftSzerszám webáruház - EXTOL PremiumSzerszám webáruház - EXTOL IndustrialSzerszám webáruház - HERONSzerszám webáruház - KENNEDYSzerszám webáruház - MAKITASzerszám webáruház - MTZSzerszám webáruház - OREGONSzerszám webáruház - COLLOMIXSzerszám webáruház - FORTUMSzerszám webáruház - KITOSzerszám webáruház - SWISS+BURRSzerszám webáruház - YORK Szerszám webáruház - KOBESzerszám webáruház - OXFORDSzerszám webáruház - YAMOTOSzerszám webáruház - SHERLOCKSzerszám webáruház - EDISONSzerszám webáruház - TUFFSAFESzerszám webáruház - SOLENTSzerszám webáruház - HANSTOOLSzerszám webáruház - SOLASzerszám webáruház - BOEHMSzerszám webáruház - NAREXSzerszám webáruház - DOLMARSzerszám webáruház - PARTNERSzerszám webáruház - WINDSORSzerszám webáruház - NORTONSzerszám webáruház - BALLETTOSzerszám webáruház - OPERASzerszám webáruház - VITTORIASzerszám webáruház - ATLASSzerszám webáruház - AVONSzerszám webáruház - COTSWOLDSzerszám webáruház - INDEXA-SEIKISzerszám webáruház - JHLSzerszám webáruház - LINCOLNSzerszám webáruház - STUARTSSzerszám webáruház - MATLOCKSzerszám webáruház - OFFISSzerszám webáruház - OSAKISzerszám webáruház - PCLSzerszám webáruház - QUALFASTSzerszám webáruház - RUTLANDSzerszám webáruház - SENATORSzerszám webáruház - SITESAFESzerszám webáruház - THOR HAMMERSzerszám webáruház - Q-TORQSzerszám webáruház - WELDASzerszám webáruház - YAMALOYSzerszám webáruház - GRAPHITESzerszám webáruház - FIELDMANNSzerszám webáruház - FLAMESzerszám webáruház - MODECOSzerszám webáruház - LINCOLN ELECTRICSzerszám webáruház - HOLDPEAKSzerszám webáruház - MAKTECSzerszám webáruház - ZIPPER
További márkák
Főoldal arrow Miért vásároljon nálunk?

Miért érdemes nálunk vásárolni?

Szívből Üdvözöljük!

Célunk, hogy az Ön munkáját megkönnyítsük egyszerű online rendeléssel és gyors házhoz szállítással.
Árukínálatunk sokkal szélesebb körű, mint nagyon sok más áruházé, és csak egy kattintásra van Öntől!
A világ elismert gyártóival kialakított stratégiai együttműködéseknek, valamint az ellátási rendszerek és szolgáltatások folyamatos javításának köszönhetően, már több mint 300 000 terméket szállítottunk ki Magyarországon 2012 decemberéig!
Böngésszen most értékes ajánlataink között!

Kinek ajánljuk Áruházunkat:

Figyelmes vevőknek, akiknek fontos a jó ár és a megbízható kiszolgálás. Mindent megteszünk azért, hogy csomagja olyan gyorsan útnak induljon, amilyen gyorsan csak lehet. Számos kollégánk fáradozik azon, hogy a lehető legjobb szolgáltatást nyújtsa az Ön számára. Képzett kollégáink mindig úgy állítják össze a kiválasztott csomagot, mintha saját maguknak vásárolnának. Ezért körültekintően mindig a legnagyobb gondossággal készítik el az Ön csomagját. Nem kell aggódnia, csakis a legjobb minőségben fogja kézhez kapni.

A termékek csomagolása során a Webáruház logisztikai részlegén lévő kollégáink gondosan ügyelnek arra is, hogy a rendelt termékeket, ha szükséges külön-külön csomagolják be és úgy helyezzék el egy dobozba. Figyelme kollégáinknak arra is kiterjed, hogy a nehéz, súlyos termékek ne károsíthassák a sérülékeny törékeny termékeket, ezért a súlyos termékek fognak a csomag aljára kerülni, jól elkülönítve a többi terméktől. Pontosan úgy csomagolják be a rendelt termékeket, ahogyan azt Ön is tenné.

Elkötelezett kollégáink közreműködésével csomagját gondosan előkészítjük akár többször is egyeztetve Önnel telefonon, vagy e-mailben, hogy a legmegfelelőbb termékeket küldjük el és természetesen kétszeresen ellenőrizzük a termékek minőségét a csomag elküldése előtt.

Néhány érv...

 1. Árukínálatunk barkács és ipari szerszámokból egyaránt sokkal szélesebb, mint bármely más áruházé, és csak egy kattintásnyira van Öntől!
  Böngésszen most az Áruházban!
 2. A világ elismert gyártóival kialakított stratégiai együttműködéseknek, valamint az ellátási rendszerek és szolgáltatások folyamatos javításának köszönhetően több mint 300 ezer terméket szállítottunk ki ügyfeleink részére 2012 dec. 31-ig!
 3. A barkács és az ipari szerszámok szinte a teljes skáláját megtalálja, kézi szerszámokból és elektromos kisgépekből egyaránt.
 4. AKCIÓINK, ÚJDONSÁGAINK szinte hetente megújulnak. Így érdemes hetente visszalátogatni. - kérjen folyamatos értesítést e-mail címére:
  IGEN, KÉREK értesítést!
 5. Hetente több száz terméket, igen kedvező - AKCIÓS áron, akár 40% - 70% -os kedvezménnyel vásárolhat meg.
 6. Ön választja ki, hogy, melyik csomagküldő szolgálat szimpatikusabb és azzal szállítjuk ki az Ön által megrendelt termékeket. (Magyar Posta, vagy a Trans-o-flex futárszolgálat).
 7. Hétről-hétre folyamatosan több 100 termékkel bővül az árukészletünk.
 8. Szakértőink segítenek kiválasztani az Ön problémájára megoldást jelentő, legalkalmasabb termékeket.
 9. A kiválasztott árut - személyes áru átvétel esetén - természetesen megtekintheti a kiskereskedelmi Üzletházunkban.
 10. Az ajándékutalvánnyal soha nem tévedhet, és mindig örömet okozhat!
  A Szerszám Birodalom.hu ajándékutalványokkal szerettei több mint 30 000 féle minőségi szerszám, barkács szerszám, kerti szerszám, vízszűrő berendezés, csavaráru és gépalkatrész közül választhatnak. Önnek csak ki kell választania a megfelelő ajándékutalványt.
  Klikkeljen ide és tekintse meg a Szerszám Birodalom ajándékutalványokat.
 11. Az új okos kereső segítségével könnyebbé és jóval gyorsabbá tettük a keresést, (3 betű beütés után már a legördülő menü nagy segítséget jelent az eligazodásban, mivel a keresett termékek képei már itt megjelennek). Próbálja ki most!
 12. A termékek forgalmazása a magyarországi márkaképviselet támogatásával, hivatalos magyar jótállási feltételekkel történik.
 13. Alacsony szállítási díjak az egész ország területén.
 14. Vásárlóbarát weboldal, ahol a kevésbé gyakorlott felhasználók is könnyen eligazodnak.
 15. Vásárlásaival egy tisztán Magyar tulajdonú vállalkozást és lelkes munkatársait támogatja!

Munkatársaink várják személyes észrevételeit, javaslatait, ötleteit és szívesen megválaszolják kérdéseit.

Legyen Ön is a vásárlónk!

Eredményes és további szép napokat kíván Önnek a Szerszám Birodalom Üzletház valamennyi munkatársa!

www.szerszambirodalom.hu
Az online Szerszám Webáruház!