Miért éppen a Szerszám Birodalom?

Meglepően olcsó és gyors kiszállítás! Bővebben...
Megrendelt áruk minősége garantálja a kockázat nélküli vásárlást! Bővebben...
Igen gyors és egyszerű rendelési lehetőség. Bővebben...

Próbáljon ki bennünket most!

Szállítási díjaink

Rendelés értéke (bruttó) Kiszállítási díjak
0 Ft – 3 000 Ft-ig 1 500 Ft /csomag
3 000 Ft – 19 000 Ft-ig 1 190 Ft /csomag
19 000 Ft / csomag felett INGYENES

Fontos: a futárszolgálat kiszállítás előtt nem telefonál, sikertelen kézbesítés esetén azonban értesítést hagynak, illetve a rendelésben megadott telefonszámon felveszik vásárlóinkkal a kapcsolatot, hogy egy konkrét időpontot megbeszéljenek. A kézbesítés napközben H-P: 8:00-18:00 óra között történik!

Rendelés felvétel:+36 30 570 5726
Információ a leadott rendelésekről:+36 30 432 0833
FAX szám:+36 52 570 572
E-mail cím:info@szerszambirodalom.hu
Üzletház címe:4080 Hajdúnánás Tiszavasvári út 2.
Akció?

Tisztelt Látogatónk/Vásárlónk!

Webáruházunkban található akciós termékek árai 2018.12.31-ig vagy a termék egyedi oldalán feltüntetett lejárati dátumig érvényesek. Természetesen, minden akciós címkével megjelölt termékek ára, a mindenkori raktár készlet erejéig érvényes! Amennyiben kérdése van a termékeknél feltüntetett akciós árakkal és azok érvényességi idejével kapcsolatban keresse fel ügyfélszolgálatunkat a
+36 30 570 5726 telefonszámon.

FAX

Tájékoztatjuk, hogy nem csak szerszambirodalom.hu online weboldalán keresztül rendelhet! Rendelését leadhatja Üzletházunk fax készülékeire is az alábbi űrlap kitöltésével!

Űrlap letöltése...

FAX számunk: +36 52 570 572

Kedves olvasó, leendő vásárló!
Rendszerünk úgy érzékeli, hogy Ön nem adta meg az e-mail címet!

Kérjük próbálja meg újra
Kedves olvasó, leendő vásárló!
Rendszerünk úgy érzékeli, hogy Ön nem adta meg a nevét!

Kérjük próbálja meg újra
Kedves olvasó, leendő vásárló!
Rendszerünk úgy érzékeli, hogy az Ön álltal megadott e-mail cím hibás!

Kérjük próbálja meg újra

Márka kereső

Szerszám webáruház - EXTOL CraftSzerszám webáruház - EXTOL PremiumSzerszám webáruház - EXTOL IndustrialSzerszám webáruház - HERONSzerszám webáruház - KENNEDYSzerszám webáruház - MAKITASzerszám webáruház - MTZSzerszám webáruház - OREGONSzerszám webáruház - COLLOMIXSzerszám webáruház - FORTUMSzerszám webáruház - KITOSzerszám webáruház - SWISS+BURRSzerszám webáruház - YORK Szerszám webáruház - KOBESzerszám webáruház - OXFORDSzerszám webáruház - YAMOTOSzerszám webáruház - SHERLOCKSzerszám webáruház - EDISONSzerszám webáruház - TUFFSAFESzerszám webáruház - SOLENTSzerszám webáruház - HANSTOOLSzerszám webáruház - SOLASzerszám webáruház - BOEHMSzerszám webáruház - NAREXSzerszám webáruház - DOLMARSzerszám webáruház - PARTNERSzerszám webáruház - WINDSORSzerszám webáruház - NORTONSzerszám webáruház - BALLETTOSzerszám webáruház - OPERASzerszám webáruház - VITTORIASzerszám webáruház - ATLASSzerszám webáruház - AVONSzerszám webáruház - COTSWOLDSzerszám webáruház - INDEXA-SEIKISzerszám webáruház - JHLSzerszám webáruház - LINCOLNSzerszám webáruház - STUARTSSzerszám webáruház - MATLOCKSzerszám webáruház - OFFISSzerszám webáruház - OSAKISzerszám webáruház - PCLSzerszám webáruház - QUALFASTSzerszám webáruház - RUTLANDSzerszám webáruház - SENATORSzerszám webáruház - SITESAFESzerszám webáruház - THOR HAMMERSzerszám webáruház - Q-TORQSzerszám webáruház - WELDASzerszám webáruház - YAMALOYSzerszám webáruház - GRAPHITESzerszám webáruház - FIELDMANNSzerszám webáruház - FLAMESzerszám webáruház - MODECOSzerszám webáruház - LINCOLN ELECTRICSzerszám webáruház - HOLDPEAKSzerszám webáruház - MAKTECSzerszám webáruház - ZIPPER
További márkák
Főoldal arrow Rólunk

Kik vagyunk?

Szívből Üdvözöljük!

Célunk, hogy az Ön munkáját megkönnyítsük egyszerű online rendeléssel és gyors házhoz szállítással.

Miben különbözik a Szerszám Birodalom webáruház más webáruházaktól?

Webáruházunk sikerének egyik titka a szigorúan betartott árpolitika, lényege az, hogy törekszünk arra, hogy a piacon más hivatalos szerszám kereskedő, hasonló szolgáltatási feltételek mellett ne kínáljon olcsóbban általunk is forgalmazott szerszámokat, termékeket. Az Áruházunk árfigyelő szoftverének segítségével, heti rendszerességgel figyeli a piacot, és ha szükséges, hetente változtatja termékek árát, hogy Ön lehetőleg a legkedvezőbb áron vásárolhasson termékeink közül!

Árukínálatunk sokkal szélesebb körű, mint nagyon sok más áruházé!

A világ elismert gyártóival kialakított stratégiai együttműködéseknek, valamint az ellátási rendszerek és szolgáltatások folyamatos javításának köszönhetően, már 640 000 terméket szállított ki Ügyfelei és Törzsvásárlói részére Webáruházunk!

Itt megköszönve az Ön vásárlását is! Köszönjük, hogy nálunk vásárol!

Böngésszen most értékes ajánlataink között!

Több, mint 20 éves múltra visszatekintő vállalkozásunk 410 m2-en, folyamatosan bővülő árukészlettel, kellemes, klimatizált környezetben, akadálymentesített bejárattal, ingyenes parkolási lehetőséggel várja Önt is. A szerszambirodalom.hu webáruház meghatározó szerepet tölt be Magyarország szerszám, szerszámgép, kertészeti, gépalkatrész, csavaráru-kötőelem, autó felszerelés és ezekhez tartozó kiegészítő termékek kereskedelmi piacán! A minőség mindig fontos szerepet játszott Üzletházunk életében, így áruházunk vevőpolitikája is egyértelműen a "minőségi árut megbízható partnerektől" való értékesítését jelenti.

Üzletházunk külföldi kapcsolatok révén importőrként is jelen van a magyar szerszám piacon, így még nagyobb hangsúlyt fektetve a legfontosabb célunkra a vevői elégedettség ápolására, hogy Ön is minél kedvezőbb árakon juthasson a szükséges szerszámokhoz.

Nagykereskedelmi programunk több éve sikeresen működik, aminek köszönhetően számos kereskedelmi partnert, viszonteladót szolgálunk ki nap, mint nap. Amennyiben csatlakozni szeretne nagykereskedelmi programunkhoz abban az esetben itt csatlakozhat!

Import és Nagykereskedelem

Az Európai Unio országaiból importált termékeink, garantáltan jó minőséget képviselnek. Az általunk forgalmazott termékeket viszonteladók és nagybani vásárlók (pl. Járások, Önkormányzatok, közületek, szervizek stb.) is megvásárolhatják nagykereskedelmi áron.

Kiskereskedelem

A hagyományos értékesítési mód mellett alkalmazzuk a manapság dinamikusan fejlődő internetes kereskedelmet is, mivel raktáron tartunk több mint 15 000 féle terméket és így az Ön által rendelt termékek nagy részét 1-3 napos szállítással tudjuk vállalni!

A webáruházban látható termékek nagy része a Kiskereskedelmi "Szerszámbirodalom Üzletházban" is megtekinthető és megvásárolható.

Szerszámbirodalom.hu webáruházban folyamatos a termék feltöltés, hatalmas mintegy 150.000 féle termék feltöltése a célunk! Így biztosítva, hogy Ön az igényének legmegfelelőbb termékeket tudja kiválasztani. Szakembereink gyors e-mail-es segítséget nyújtanak, ha elakadt vagy bizonytalan a tájékozódás, rendelés során. Elérhetőségeink: Tel.: +36 30 570 5726 E-mail: Ez az e-mail cím védett a spamkeresőktől, engedélyezni kell a Javascript használatát a megtekintéshez

Mindent megteszünk azért, hogy csomagja gyorsan útnak induljon. Elkötelezett kollégáink közreműködésével csomagját gondosan becsomagoljuk, így biztosítva, hogy a rendelt termékek sérülésmentesen megérkezzen az Ön otthonába, munkahelyére. A Szerszám Birodalom.hu Webáruház az év minden napján napi 24 órában rendelkezésére áll rendelése leadásához.

Néhány kép Üzletházunkról

Elso kép Elso kép Elso kép
Elso kép Elso kép Elso kép

Raktáron tartunk minden olyan terméket, amire ügyfeleink törzsvásárlóink részéről igény mutatkozik. Napi kapcsolatban állunk több mint 40 külföldi és belföldi gyártóval - beszállítóval. Ezen cégek hatalmas mennyiségű raktárkészlete azonnal 1-3 napon belül elérhető számunkra (mintegy 150.000-200.000 féle terméket jelent).

Webáruház termékei között megtalálható magyarországi, európai, ázsiai, és kanadai cégek által gyártott szerszámok, csavaráruk, kötőelemek ,szerszám gépek, víztisztítók, MTZ alkatrészek stb.

Kiemelt referenciáink

Elso kép Elso kép Elso kép
Korda Filmpark
(a produkciók díszleteinek elkészítéséhez szükséges szerszámok és kötőelemek szállítása)
Paksi Atomerőmű Zrt.
(ipari szikramentes szerszámok szállítása)
Iszapkatasztrófa - Devecser (2010)
(cserpákok és kéziszerszámok szállítása, a Nemzeti Erőforrás Minisztérium kiemelt elismerésével)
Elso kép Elso kép Elso kép
Kórházak és egészségügyi intézmények
(az intézmények infrastruktúrális és műszaki karbantartásához szükséges eszközök szállítása)
M3 autópálya építése (2009)
(útépítéshez szükséges eszközök és szerszámok szállítása)
Kulturális Örökségvédelmi Hivatal (2010)
(régészeti feltáráshoz szükséges INOX kéziszerszámok szállítása)
Nemzeti Erőforrás Minisztérium
(Kiemelt elismerés az iszapkatasztrófa során nyújtott segítségről)

Támogatásainkkal segítjük a nehéz helyzetben lévő Erdélyi iskolákat is.

Elso kép Elso kép Elso kép

 

 • Telefonos rendelésfelvétel:
  • 06 (30) 570 5726
  • 06 (52)570-572
 • Fax:
  • 06 (52)570-572

 

Munkatársaink nagy terméktapasztalattal rendelkeznek, ettől függetlenül konkrét megoldásokkal kapcsolatban vagy műszaki kérdésekben telefonon nem minden esetben tudnak azonnal kimerítő választ adni, ezért ilyen jellegű kérdésekkel e-mailben keressék meg kollegáinkat.

Ha nincs lehetősége rendszeresen látogatni a Webáruházat, de mégsem akar lemaradni legfrissebb Kertészeti, Szerszám, MTZ alkatrész, Vízszûrő, Láncfűrész - lánc -vezető - csillagkerekek - olajok stb. akciókról és egyéb érdekes szakmai levelekről, akkor iratkozzon fel Ön is most hírlevelünkre és hetente elküldjük a legfrissebb ajánlatainkat!

Bátran írjon nekünk

Központi ügyfélszolgálatunk címe: Ez az e-mail cím védett a spamkeresőktől, engedélyezni kell a Javascript használatát a megtekintéshez

Várjuk továbbá levelét szakmai kérdéssel, tanácsadással, garanciális ügyintézéssel, folyamatban lévő megrendeléssel vagy pénzügyi kérdésével a Ez az e-mail cím védett a spamkeresőktől, engedélyezni kell a Javascript használatát a megtekintéshez címre. Folyamatban lévő rendelését szintén ezen a címen tudja módosítani, ideiglenesen felfüggeszteni, vagy törölni.

Más országból bejövő rendeléseket, szállításokat előre utalással tudunk vállalni. Bővebben a szállítási, illetve vásárlási feltételeknél.

 

Lehetőség

 • Beszállítónk szeretne lenni ?
 • Viszonteladónk számára, külön belépést biztosítunk webáruházunkba, ahol minden kiskereskedő a saját beállított árait látja regisztrálás után!

 

Kérjük küldje el röviden ajánlatát, a Ez az e-mail cím védett a spamkeresőktől, engedélyezni kell a Javascript használatát a megtekintéshez címre, melyre rövid időn belül válaszolunk.

Webáruház Vezetősége várja észrevételét, tanácsát a termékekkel és a Webáruház muködésével kapcsolatban.

 

Adataink

 • Webáruház tulajdonosa: Nábrádi József
 • Adószám: 47490011-2-29
 • Statisztikai számjel: 47490011-4752-231-09
 • Cégjegyzékszám/vállalkozói ig. szám: ES-458205
 • EU adószám: HU47490011
 • Internetes kereskedelem eng. szám: 479102
 • Nyilvántartási szám: 976/2008.
 • Szerzodés nyelve: Magyar
 • Telefonos Ügyfélszolgálat: 06/52/570-572
 • Telephely és Üzletház: 4080 Hajdúnánás Tiszavasvári út. 2.
 • Elektronikus Ügyfélszolgálat: Ez az e-mail cím védett a spamkeresőktől, engedélyezni kell a Javascript használatát a megtekintéshez

 

Eredményes és további szép napokat kíván Önnek a Szerszám Birodalom Üzletház valamennyi munkatársa!